Aktivni i umreženi mladi danas,
sigurna budućnost sjutra.
Za prilike po mjeri mladih.

Kroz društveno-odgovorne projekte koje kreiramo osnažujemo kapacitete mladih na dugi rok.

Saznaj više
NVO

35.000+

Učesnika

15+

Realizovanih projekata

300+

Partnera

100+

Aktivnosti

Poslednje vijesti

  • 02.10.2023

Na svečanoj ceremoniji proglašeni pobjednici Social Impact Award (SIA) programa

Na ceremoniji dodjele nagrada proglašeni su pobjednički timovi, napravljena retrospektiva dosadašnjih aktivnosti na

  • 25.09.2023

Radionica za mlade na temu rodne ravnopravnosti u sklopu projekta #MovingForward

U petak, 29. septembra u Omladinskom klubu Kotor sa početkom u 11h, održaće se radionica o rodnoj ravnopravnosti među mladima u sklopu seta radionica koji nosi naziv “Rodno. . .

  • 25.09.2023

SIA Finale dio bogatog programa Festivala “Dani nauke i inovacija 2023”

Putovanje kroz znanje je slogan jedanaestog izdanja Festivala “Dani nauke i inovacija 2023” koji će, u periodu od 27. do 30. sep. . .

  • 19.09.2023

NVO Gnijezdo - NEST organizuje set aktivnosti namijenjen mladim ljudima

NVO Gnijezdo – NEST, u periodu od 27. do 30. septembra, u okviru “Dana nauke i inovacija 2023”, organizuje set aktivnosti namijenjenih mladim ljudima, pod nazivom RE:CREATE - O. . .

  • 13.09.2023

Počinje glasanje online zajednice za izbor najbolje društveno odgovorne ideje

Nakon izbora 10 finalnih timova i tromjesečnog inkubacionog perioda koji su prošli s mentorima, konkurs za najveći program podrške društvenom preduzetništvu mladih, Soci. . .

  • 11.09.2023

Realizovan networking događaj

Forum MNE i Centar za omladinsku edukaciju uspješno su organizovali događaj pod nazivom "Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih" u hotelu Ramada u Podgorici 06. . .

  • 11.09.2023

Kreće Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja

Coca Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja počinje danas, 11. septembra i prvo će obići tri crnogorska univerziteta (Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gor. . .

  • 08.09.2023

Poziv: Dostavljanje prijedloga za sprovođenje one stop shop modela za povećanje zapošljivosti mladih

Forum mladi i neformalna edukacija (Forum MNE) u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju (NVO COE) otvara poziv za 5 organizacija ci. . .

#COE

Ponosni smo na članstvo i aktivnu participaciju u međunarodnim i domaćim mrežama.

Šta kažu naši partneri :)

U sinergiji sa našim kolegama, kreiramo kvalitetne inicijative i unapređujemo sopstvene kapacitete.

Tamara Stanić

Učesnica na projektima

NVO Centar za omladinsku edukaciju je mlada i perspektivna organizacija, koja prepoznaje i promoviše inovativne ideje kroz mnogobrojne programe i radionice. Takođe, odgovara na potrebe mladih i trudi se da im omogući razne podsticaje i benefite.

Sa velikim zadovoljstvom očekujem buduće aktivnosti i unaprijed im se radujem!

Bojana Perović

Minuta do posla doo

Uživam da radim sa mladim ljudima i govorim na različite teme, a prije svega o procesima zapošljavanja i kako ih pripremiti za ovaj važan segment u njihovom životu.

Mladima poručujem da uvijek učestvuju u projektnim aktivnostima NVO Centar za omladinsku edukaciju i svoje vrijeme posvete programima neformalnog obrazovanja, jer na taj način jačaju svoje kompetencije i bivaju više spremni za tržište rada.

Stojan Knežević

ACME doo

Entuzijazam, upornost i posvećenost detaljima u komunikaciji i saradnji sa mladim ljudima je ono što NVO Centar za omladinsku edukaciju posebno izdvaja i daje im za pravo da budu nosioci tehnološkog i edukativnog napretka mladih ljudi.

Bilo je zadovoljstvo i čast sarađivati. Live long and prosper.

Sanja Šišović

NVO CAZAS

Ponosna sam na dosadašnju saradnju sa Centrom za omladinsku edukaciju na različitim programima. Odgovornost, profesionalizam i kvalitetan rad je nešto što ovu organizaciju čini pouzdanim partnerima i prijateljima, što u konačnom doprinosi lakšoj realizaciji projekata.

Sigurna sam da nas u budućnosti očekuje još mnogo pozitivnih priča i radujemo se novim aktivnostima! :)

Ana Janošev

Social Impact Award (SIA)

Iako je ovo tek prva godina saradnje sa NVO COE, veoma smo zadovoljni kako se naše partnerstvo razvija. Tim je posvećen i uvijek pruža sjajne uvide u to kako da dalje unaprijedimo naš rad i saradnju. Uzbuđeni smo što vidimo kako se Social Impact Award program )SIA) unapređuje lokalno, a još više smo ponosni na činjenicu što ćemo podržati crnogorsku omladinu u izgradnji inovativnih rješenja za lokalne i globalne probleme.

Manel Sánchez

European Youth Card Association (EYCA)

Ponosni smo što za ključnog partnera u Crnoj Gori imamo NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Organizacija mladima nudi široku ponudu servisa, mogućnosti i pomaže da se kvalitet života mladih u Crnoj Gori podigne na veći nivo. Kao direktor EYCA asocijacije, pozivam vas da koristite EYCA karticu i otkrijete njenu široku namjenu i benefite širom zemlje i više od 40 zemalja u Evropi.

Document